>> February 10, 2009

assalamualaikum....haliuewwwwwwwwww

aduiiiiiiii wendunya nak post kat cne..hehehehe...kepada kawan2 sori erk sbb nad da jarang online skrg..ada problem ckit...tapi xpa..skrg nad da ada cuma da xsekerap dulu lagi boleh online...nati kat ofis pun boss nak buat perubahan..huhuhuhuhh....


ok2....xnak cedih2 da...skrg nad kongsi dgn korang semua kenangan nad bercuti dgn family ms cuti tahun baru cina yg lepas kat satu tempat yg btl2 tenang..hehehehhe...harap semua hepi2 ye bila tgk pic2 nad ne...

ok...ni salah satu pemandangan kat tempat kitaorang bercuti
cantik x??????

















ni pulak aktiviti luar yg kitaorang sempat buat sebelum berangkat pulang..hhuhuhuhuhu

















































tu ja la yg nad mampu post kat cne pasal percutian nad dgn family...
yang penting nad nak korang semua tau...nad wendu kamo semua..huhuhhhh
misssssssssssssssssssss uuuuuuuuuuuuuuuu allllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!












































































































































1 comments:

husaimi May 20, 2009 at 11:33 PM  

cantik..erm..ok..erm..ok lah,

  © Blogger template Pink by nadiaqelate.blogspot.com 2008

Back to TOP